dromen

Wauw, nu is het lang geleden! Nog minder dan drie maand en je bent hier al. Ik kan het me eigenlijk nog totaal niet inbeelden. We voelen je duidelijk tuimelen, draaien en keren in mijn buik, denk zelfs dat we je hoofd echt eens zagen (beetje creepy, beetje schattig). Je doet met denken aan een orca in mijn buik, als ik je voel of als ik tegen je duw, verdwijn je terug even in de diepte om later ergens anders boven water te komen. Grappig wel, ik beeld me ook orca geluiden in, maakt het nog leuker. Je kamer krijgt vorm (ze is geverfd, da’s al iets) en de inrichting is in mijn hoofd ook al in orde aan het komen. We zijn ook volop bezig met je babylijst en je naam. Babylijst maken = leuk, naam kiezen = moeilijk! Voorlopig reageer je alleen op Schanulleke maar dat kunnen we niet echt maken (da’s een meisjesnaam!). Kiezen is verliezen en dat suckt!

Ons huisje krijgt ook stilaan vorm, qua conceptfase in ieder geval. Ik denk dat de architecten, Matthias en Willem, een punthoofd krijgen van mijn vragen en mailtjes met ideetjes, maar zo werk ik nu eenmaal en de hormonen helpen niet echt! Ik hoop stiekem een nieuwe badkamer te hebben tegen dat jij komt (of toch ongeveer) maar ik vrees dat dat niet haalbaar is in realiteit. De chauffage komt sowieso in orde, of toch via plan b of plan c… Daar moeten we ons nog even mee bezig houden!

Je papa is stiekem jaloers op alle mooie kleertjes die ik al gekocht heb voor je (hihi) maar ik heb voor hem ook wat tshirts en cadeautjes gekocht, dus hij heeft niet echt te klagen. Ik kan niet wachten om je aan te kleden met al die mooie kleertjes, hopelijk ben je even braaf als mijn poppen van vroeger en voorlopig mag dromen nog (net zoals ik aan iedereen vertel dat jij geen stinkpampers gaat hebben en enkel gaat lachen en slapen, hele dagen lang). #keepondreaming

M.

Geef een reactie