een jaar geleden! #tb

Ik weet niet of het met de komst van kleine meneer is dat ik nostalgischer word of meer terugblik naar al die geweldige ervaringen die we samen al deelden, maar ik heb het zwaar zitten! ♡

Vandaag is het exact 1 jaar geleden dat Wouter en ik getrouwd zijn voor de ogen van iedereen die we graag zien. Als we het opnieuw mochten doen, zouden we geen seconde twijfelen, alles exact hetzelfde! Ik zou echt geen één favoriet moment kunnen uitkiezen. Iedere herinnering is gevuld met zoveel liefde en geluk, als ik eraan terugdenk begin ik instant terug te glimlachen. De persoonlijke tekstjes van onze getuigen en beste vrienden tijdens de ceremonie, het heerlijke diner van Tommer en het té lekkere dessertenbuffet van Margot (intussen gekend als Tableau Margot). De grappige filmpjes van de vrijgezelle en genante fotoreeks dankzij onze ouders… En uiteraard onze openingsdans en het feestje nadien! Veel hebben we niet in de boomhut geslapen, maar het was het allemaal méér dan waard.

Het filmpje van onze trouw blijft ook zoiets waar ik nog geen seconde spijt van gehad heb. Dries heeft de sfeer en onze liefde voor elkaar en de natuur zo mooi en puur weergegeven. Als ik ernaar kijk, voel ik me zo teruggegooid worden naar alle emoties en alle liefde van “onze dag”. Ik denk dat ik er al 50x naar gekeken heb het afgelopen jaar – waarvan 30x naar aanloop van deze 1yr anniversary. Zalig gewoon!

M.

Geniet maar gewoon even mee, hier is het filmpje!

Geef een reactie