babygym

Online vind je veel vormen van babygyms terug voor veel verschillende prijsklasse. De ene al wat kinderachtiger als de andere. Aangezien wij (voorlopig) niet echt het babybaby type zijn, wouden we graag iets strak en modern. Ik vond enkele toffe ontwerpen online die mits wat aanpassingen relatief makkelijk zelf gemaakt konden worden.

Adrian is me komen helpen om mijn schets uit te werken en uit te zagen. Het zag er echt professioneel uit, maar misschien een beetje groot voor een babietje? Enkele weken nadien in een babywinkel zag ik dat zo’n gym makkelijk half zo groot maar mocht zijn als die dat wij maakten! Oops…

Dan maar over naar ontwerp 2! Ik had alles al uitgezaagd dus moest het doen met de stukken die ik al had. Gefascineerd door pure houtverbindingen nam ik me voor om een babygym te maken die demonteerbaar is zonder schroeven nagels of vijzen. Door een van de twee babygyms uit elkaar te halen en met de resten die ik nog liggen had maakte ik twee nieuwe kleinere babygyms. Zonder te willen stoeffen, ben wel fier op het resultaat! Van het eerste ontwerp heb ik nu nog een staan, die ga ik repurposen als tent denk ik, voor wanneer de mete/petekindjes komen spelen.

 

 

Geef een reactie