due date

Vandaag is onze “due date”. Hier kijken we al lang vol spanning, verwondering, afwachting naar uit. Alleen, er lijkt niets te veranderen met de andere dagen van vorige week. Mijn buik zakt zichtbaar, een goed teken, maar verder niets bijzonder.

Van rusten en wachten word ik alleen meer onrustig dus besluiten we om alles verder te doen waar we mee bezig zijn. Terwijl PJ met Adrian en Wouter onze tuin aanpakt (hello uitzicht!) zet ik de laatste verflaag op de bakstenen muur in de living, maak ik verse pompoensoep en bak ik banaankokoshavermoutkoekjes. In de namiddag nog geen verandering, ik steek met Wouter de tijdelijke isolatie in ons plafond van de living en we morgen doen we afwerking (plafondplaten vastzetten, opkuisen, tapisplein leggen..) en gaan we de auto voorbereiden voor de komst van ons klein wondertje. ♡

Ik ben ongeduldig van aard (no shit!) en we besluiten om iets pikant te eten vanavond, volgens de urban legends zet dit mogelijk toch iets op gang. We maken een portie nacho’s zoals op onze huwelijksreis in Vancouver. Wouter heeft er meer last van dan ik, ik denk dat hij alle pepertjes heeft opgegeten en ik alleen maar chipjes ? en hij zit in de zetel naast me te wenen van het pikante eten… We zien wel wat dit oplevert, ik verwacht er niet teveel van maar het heeft wel gesmaakt.

M.

One Reply to “due date”

  1. Hilde De Maertelaere zegt: Beantwoorden

    Gij zijt toch niet te schatten zenne Michèle! 😀

Geef een reactie